Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repositorio.ufba.br/handle/ri/19404
metadata.dc.type: | Trabalho de Conclusão de Curso |
Title: | Principais métodos de avaliação da carcaça ovina: revisão de literatura |
Authors: | Pereira, Cássia Cristiane Oliveira |
metadata.dc.creator: | Pereira, Cássia Cristiane Oliveira |
Keywords: | Carne Lombo Ovinocultura Ultrassom |
metadata.dc.publisher.country: | Brasil |
metadata.dc.rights: | Acesso Aberto |
URI: | http://repositorio.ufba.br/ri/handle/ri/19404 |
Issue Date: | 6-Jun-2016 |
Appears in Collections: | Trabalho de Conclusão de Curso (Graduação) - Zootecnia (EMV) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
PRINCIPAIS MÉTODOS DE AVALIAÇÃO DA CARCAÇA OVINA REVISÃO DE LITERATURA.pdf | 2,24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.