Página de Busca


Filtros correntes:

Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 1-6 de 6.
  • Anterior
  • 1
  • Próximo
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)Tipo
2013Evaluation of microwave and ultrasound extraction procedures for arsenic speciation in bivalve mollusks by liquid chromatography–inductively coupled plasma-mass spectrometrySantos, Clarissa M. M.; Nunes, Matheus A. G.; Barbosa, Isa dos Santos; Santos, Gabriel Luiz dos; Aguiar, Marlene Campos Peso de; Korn, Maria das Graças Andrade; Flores, Erico M. M.; Dressler, Valderi L.Artigo de Periódico
2013Determination of trace element concentrations in tomato samples at different stages of maturation by ICP OES and ICP-MS following microwave-assisted digestionBressy, Fernanda Costa; Brito, Geysa Barreto; Barbosa, Isa dos Santos; Teixeira, Leonardo Sena Gomes; Korn, Maria das Graças AndradeArtigo de Periódico
Dez-2010Evaluation of digestion procedures for simultaneous determination of Ca, P, Mg, K and Na in biodiesel by inductively coupled plasma optical emission spectrometryKorn, Maria das Graças Andrade; Santos, Daniele Cristina M. B.; Guida, Mauro Agildo B.; Barbosa, Isa dos Santos; Passos, Marieta L. C.; Saraiva, Maria Lúcia M. F. S.; Lima, José Luis Fontes da CostaArtigo de Periódico
2013Evaluation of microwave and ultrasound extraction procedures for arsenic speciation in bivalve mollusks by liquid chromatography–inductively coupled plasma-mass spectrometrySantos, Clarissa M. M.; Nunes, Matheus A. G.; Barbosa, Isa dos Santos; Santos, Gabriel Luiz dos; Aguiar, Marlene Campos Peso de; Korn, Maria das Graças Andrade; Flores, Erico M. M.; Dressler, Valderi L.Artigo de Periódico
Mar-2012Axial view inductively coupled plasma optical emission spectrometry for monitoring tin concentration in canned tomato sauce samplesBoa Morte, Elane Santos da; Barbosa, Isa dos Santos; Santos, Elisângela Costa; Nóbrega, Joaquim de Araújo; Korn, Maria das Graças AndradeArtigo de Periódico
2013Determination of trace element concentrations in tomato samples at different stages of maturation by ICP OES and ICP-MS following microwave-assisted digestionBressy, Fernanda Costa; Brito, Geysa Barreto; Barbosa, Isa dos Santos; Teixeira, Leonardo Sena Gomes; Korn, Maria das Graças AndradeArtigo de Periódico