Página de Busca


Filtros correntes:
Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 1-10 de 13.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)Tipo
2007Hazards and critical control points in Brazilian seafood dish preparationLandeiro, Celina M. P. A.; Almeida, Rogeria Comastri de Castro; Nascimento, Ana T. M.; Ferreira, Jeane S.; Yano, Tomomasa; Almeida, Paulo Fernando deArtigo de Periódico
2011Occurrence of Listeria spp. in Brazilian fresh sausage and control of Listeria monocytogenes using bacteriophage P100Rossi, Lívia P. R.; Almeida, Rogeria Comastri de Castro; Lopes, Layse S.; Figueiredo, Ana C. L.; Ramos, Maria P. P.; Almeida, Paulo Fernando deArtigo de Periódico
Out-2010Hygienic-sanitary quality of vegetables and evaluation of treatments for the elimination of indigenous E. coli and E. coli O157:H7 from the surface of leaves of lettuce (Lactuca sativa L.)Santos, Ytana Oliveira; Almeida, Rogeria Comastri de Castro; Guimarães, Alaise Gil; Almeida, Paulo Fernando deArtigo de Periódico
2009Microbiological quality and safety of meals served to children and adoption of good manufacturing practices in public school catering in BrazilSantana, Nadja G.; Almeida, Rogeria Comastri de Castro; Ferreira, Jeane S.; Almeida, Paulo Fernando deArtigo de Periódico
Set-2010Programa nacional de alimentação escolar: há segurança na produção de alimentos em escolas de Salvador (Bahia)?Cardoso, Ryzia de Cássia Vieira; Góes, José Ângelo Wenceslau; Almeida, Rogeria Comastri de Castro; Guimarães, Alaíse Gil; Barreto, Danile Leal; Silva, Sueli Alves da; Figueiredo, Karla Vila Nova de Araújo; Vidal Júnior, Permínio Oliveira; Silva, Edleuza Oliveira; Huttner, Larissa BritoArtigo de Periódico
1999Implementation of a HACCP system for on-site hospital preparation of infant formulaAlmeida, Rogeria Comastri de Castro; Matos, C. O.; Almeida, Paulo Fernando deArtigo de Periódico
Ago-1995Avaliação e controle da qualidade microbiológica de mãos de manipuladores de alimentosAlmeida, Rogeria Comastri de Castro; Kuaye, Arnaldo Yoshiteru; Serrano, Antônio de Melo; Almeida, Paulo Fernando deArtigo de Periódico
2012Knowledge, attitudes and practices in food safety and the presence of coagulasepositive staphylococci on hands of food handlers in the schools of Camaçari, BrazilSoares, Lílian Santos; Almeida, Rogeria Comastri de Castro; Cerqueira, Ellayne S.; Carvalho, Joelza S.; Nunes, Itaciara LarrozaArtigo de Periódico
2004Selection and Application of Microorganisms to Improve Oil RecoveryAlmeida, Paulo Fernando de; Moreira, R. S.; Almeida, Rogeria Comastri de Castro; Guimarães, A. K.; Carvalho, A. S.; Quintella, Cristina Maria Assis Lopes Tavares da Mata Hermida; Esperidião, Maria Cecília Azevedo; Taft, C. A.Artigo de Periódico
2012Effects of salts of organic acids on the survival of Listeria monocytogenes in soft cheesesSilva, Elaine N. G.; Almeida, Rogeria Comastri de Castro; Figueiredo, Ana Cla´udia L.; Miranda, Fernanda A.Artigo de Periódico